Jeg overvejer at få hjælp af en ægdonor

jan 7, 2020 | Brevkassen, Jurist | 0 Kommentarer

Jeg er single og 41 år gammel, og har efterhånden været igennem 11 fertilitetsbehandlinger med donorsæd uden held. Jeg overvejer at få hjælp af en ægdonor, men må jeg overhovedet det, når jeg er single og gør brug af en sæddonor?

Hej Maria

Det korte svar er ja, det må du. Dobbeltdonation er blevet lovligt fra 1. januar 2018, hvis der er en konkret sundhedsfaglig begrundelse, og det er der i dit tilfælde. Det eneste krav er, at den ene af donorerne enten æg- eller sæddonoren skal være en ikke-anonym donor, så barnet har mulighed for at få kontakt, når det bliver 18 år.

Hilsen Anne, Juridisk Konsulent

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvordan det er at være donorbarn og donorforældre

Tillykke, du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Share This