Om os

Babyer til alle

Medmenneskelighed, ansvarlighed og individuel hensyntagen – både i forhold til forældre, donorbørn og donorer – er vigtige mærkesager for os.

Vi tager det meget personligt

Medstifter af SellmerDiers Sædbank, Liza Diers, og flere af vores medarbejdere er selv donorforældre. Via vores arbejde i sædbanken har vi ofte fået spørgsmål om livet som donorforældre – og vi har selv tumlet med mange af de overvejelser og spørgsmål, som sandsynligvis optager dig lige nu.

Vi vil gerne dele vores erfaringer og samtidig give andre donorforældre mulighed for at fortælle deres historie. Derfor har vi skabt denne hjemmeside.

Læs mere om os her.

Du kan også sende os en mail

Hurra for forskelligheden!

Verden er fuld af diversitet, og det, synes vi, er fantastisk.

Hos SellmerDiers har vi et mål om at levere nogle bæredygtige muligheder for, at alle, på trods af forskellighed, kan skabe en familie. Vi mener, at enhver kvinde og ethvert par – single, lesbisk eller heteroseksuelt – skal have mulighed for at opnå graviditet.

Hos SellmerDiers vil du møde et støttende og fordomsfrit miljø, der imødekommer de særlige behov og ønsker, som gør sig gældende for enlige forældre, lesbiske par, heteroseksuelle par etc.

 

Flere af os er selv donorforældre, og derfor kan vi med stor indlevelsesevne give kyndig og personlig rådgivning om alle aspekter af den fantastiske rejse, det er at skabe en familie.

Vi hjælper dig gerne med fotomatch eller med at finde en donor, der opfylder de krav, du måtte have.

Kun 25 børn pr. donor world-wide
Vi tænker på fremtiden i alt, hvad vi foretager os hos SellmerDiers. I nogle sædbanker kan hver donor skabe flere hundrede donorbørn. Det, synes vi ikke, er fair – hverken over for donoren eller over for donorbørnene. 

Derfor har SellmerDiers som den eneste sædbank en worldwide grænse på kun 25 familier pr. åben donor. Dermed kan begge parter få en positiv oplevelse ved en kontakt, når barnet fylder 18 år.

Følg os

Share This