Vi har talt med donorforældre, der lever i forskellige familiekonstellationer. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har lyst til at dele din historie. 

Donorforældres

fortællinger

Familien Silver

Hvordan fortæller du dine børn, at de er undfanget ved hjælp af en sæddonor? Mød JR Silver, som i dette blogindlæg fortæller hvordan han har brugt sin egen børnebog til at fortælle sin søn på 4 år, hvordan han kom til verden.

Lina & Katharina

Mit navn er Lina, jeg er 28 år og kommer fra Tyskland. I 2015 lærte jeg min kone Katharina på 33 år at kende. I slutningen af 2016 flyttede vi sammen, fik en hund og giftede os i 2018. Vi blev ret hurtige enige om, at vi gerne ville have børn sammen – fordi hvorfor skulle den lykke blive nægtet os, bare fordi vi er to kvinder?

Hanna

Mød Hanna, født i 1981, bor og arbejder i Lüneburg (Nedre Sachsen) som Projektmanager i en digital virksomhed. Derudover blogger og instagrammer hun som Solomama Plus Eins og i denne fortælling vil hun som en af de mest vigtige tyske repræsentanter indenfor SMBC svare på en Q&A.

Marie

Mød Marie, en 29-årig kvinde, bosiddende i Aarhus i Danmark. Marie er gift med Sara på 8. år og sammen har de to børn, Benedikte på 6½ og Vilfred på 4 år. Til hverdag instagrammer Marie på Morogmor og i denne blog vil hun fortælle lidt om sin familie, hvordan de valgte deres donor og hvordan de er familie hjemme hos dem.

Pia

Pia er singlemor til Oliver, som er donorbarn. Hun har også en søn fra et tidligere ægteskab. Da jeg blev gravid med Oliver, blev jeg gravid med en anonym donor. Alligevel mødte Oliver og Pia Olivers donor i 2017.

Liza

Da Liza og hendes kone skulle have deres første barn, var de meget påvirkede af, hvad omverdenen sagde om at få donorbørn. Der var sågar nogle i familien, som mente, at man ikke kunne fratage et barn viden om, hvem dets far er.

Share This