Lav din egen donor bog

NYHED!
Kun på
donor-barn.dk

Fortæl dit barn, hvordan det er kommet til verden. Du skaber din egen unikke bog, som kan læses højt for dit barn igen og igen.

Bogen kan give dit barn svar på mange af de spørgsmål, det måtte have. Tag f.eks bogen med i børnehaven som højtlæsning, så vennerne nemmere forstår, hvad det vil sige at komme til verden ved hjælp af en donor.

Bogen koster 72 kr. + forsendelse.

 

Fortæl historien

Med bogen får dit barn en kærlig fortælling om, hvordan det er kommet til verden.

Vi har lavet to versioner af bogen: én til singler og én til par. Vi har skabt rammerne, men du kan udfylde dem med din egen fortælling ved at redigere teksten og indsætte dine egne billeder, så det hele passer til dit barns historie. Bogen giver anledning til mange gode samtaler med dit barn.

Bogen er lavet i samarbejde med Emma Grønbæk, hvis forældre lavede en højtlæsningsbog til hende.

 

Til singler

Tryk på bogen og se, hvordan donorbogen kan se ud, hvis du er single og har et donorbarn. Du må frit benytte både tekst og billeder i din udgave.

Vi har lavet en bog til inspiration her

Til par

Tryk på bogen og se, hvordan donorbogen kan se ud, hvis I er et par og har et donorbarn. I må frit benytte både tekst og billeder i jeres udgave.

Vi har lavet en bog til inspiration her

Sådan gør du

Find materiale

Før du går i gang med bogen, anbefaler vi, at du finder billeder og informationer omkring donoren frem. Du kan altid gemme arbejdet og vende tilbage til bogen.

Skab bogen

For at lave bogen, skal du gå ind på et af disse links:
Single-udgave
Par-udgave
Så er det bare med at gå i gang. Vi har allerede skrevet noget tekst og lagt nogle billeder ind. Du kan frit vælge, hvad du vil bruge eller skifte det hele ud med egen tekst og billeder. Hvis du vil bruge nogle af vores billeder, skal du gå ind under Avanceret redigering, hvor billederne ligger i en scrapbog.

Bogen sendes hjem til dig

Når du er færdig med bogen, får du den sendt direkte hjem til dig selv – og du er klar til mange timers læsning sammen med dit barn.

Share This