Vejen til et barn

af | apr 24, 2020 | Blog, Donor, Donorbarn, Donorforældre

Hvordan kommer du i gang?

Beslutningen om et donorbarn kan være både lang og udfordrende for mange. Vi har selv været der og ved, hvilke overvejelser, du kan sidde med.

Mange af spørgsmålene kan du forhåbentlig finde svar på her på donor-barn.dk. Men hvilke overvejelser skal du have i forhold til valg af donor?

For os var det vigtigt at vælge en donor fra en sædbank, hvor vi vidste, at de har et stort kendskab til donoren og at de kunne stå inde for ham. Derudover vil det også være vigtigt at vide, at der er en grænse for, hvor mange børn en donor må få. Se f.eks. her.

Dernæst skal du også have tillid til fertilitetsklinikken. Vi kan varmt anbefale denne klinik.

Valget om det skal være en anonym eller åben donor er noget kun du kan træffe beslutning om. Men det kan ofte hjælpe at kigge donorerne igennem og læse mere om dem. Få en idé om donortyper her.

Hvis du har brug for hjælp til at bestille en sæddonor vil vi gerne anbefale denne overskuelige guide.
Og så er der kun at sige held og lykke med den forunderlig vej mod et barn.

 

 

Hvad er donorkategorier?

Hvis du overvejer at få et barn ved hjælp af sæddonation kan det være en god idé at lære lidt mere om de forskellige donorkategoier. 

Der findes forskellige typer af kategorier, hvor det er vigtigt, at du/I overvejer, hvilken kategori, der passer bedst til din/jeres familie.

Share This