At vokse op som et ønsket donorbarn

af | apr 17, 2020 | Blog, Donorbarn

Er du nysgerrig på, hvordan det er at vokse op som donorbarn?  

Så kan du nu læse Emma Grønbæks bog ‘Donorbarn – Et ønskebarn’, som netop er udkommet. I bogen deler Emma sin historie om at være donorbarn. Emma er sygeplejerske og under studiet gik det op for hende, at hende og hendes families erfaringer måske kan komme andre til gode.

I dag har Emmas forældre tre børn, som alle er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Ligesom mange andre danske par havde de svært ved at få børn. Faktisk kommer op mod hvert 10. barn til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Udover at dele sin personlige historie har Emma inviteret førende danske læger og psykologer til at sætte sin historie i perspektiv ved hjælp af deres viden om fertilitetsbehandling, valg af donor, parforhold og familieliv.

Læs bogen som et indspark i debatten om brug af donorer og få et både personligt og fagligt indblik i det at være donorbarn, barnløse eller forældre til et donorbarn. 

 

Bestil Emmas bog

“Donorbarn – Et ønskebarn” handler om min egen opvækst som donorbarn. Hele min historie, fra mine forældres lange kamp for at skabe en familie til mine teenagetanker om at være donorbarn.
I bogen optræder også eksperter med råd og viden om fertilitet, parforholdet og donorbørn.”

– Emma Grønbæk

Share This